Kaupan ehdot

Toimitusehdot

YLEISTÄ

Verkkokaupan tuotteita myy RainboWool (Y-tunnus 2932161-7). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%. Myymme tuotteita koko maailmalle. Tilatut tuotteet postitetaan 1-2 vuorokauden sisällä tilauksesta. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Otathan tilatessasi huomioon, että lankojen väri saattaa muuttua eritasoisilla näytöllä.

TOIMITUSKULUT

Pakettina toimitettavissa tilauksissa on kiinteä toimituskulu 5,90€/tilaus.
Kirjelähetykset (pienet tilaukset alle 3 cm) toimituskulu 3,50€.
Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksille.
Muiden maiden toimituksien hinnat ilmoitetaan erikseen.

Maksutavat

Yksityisasiakkaat voivat maksaa tilauksensa ostoskorissa valittavissa olevilla maksutavoilla: verkkopankki, maksukortti, PayPal. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard -korteilla. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Palautukset

Sinulla on oikeus palauttaa tavarat 14 päivän kuluessa toimituksesta. Vaihto-ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa meille yhteyslomakkeen kautta. Palautusosoite: Uudenmaankatu 4 Turku 20500.
Jos kauppa halutaan perua ja tuotteita palauttaa, tulee asiakkaan itse kustantaa palautuksesta aiheutuvat kulut. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.