Joululankakalenteri 2020, ENNAKKOTILAUS

149,00 

Joululankakalenteri (Yarn Advent Calendar 2020) yhdistää käsityöt ja perinteisen joulukalenterin 24 luukkua. Ison joulukalenterin luukkujen takaa paljastuu päivä kerrallaan suomalaisten värjärien minilankavyyhtejä, sekä niin ikään kotimaisten suunnittelijoiden neule- ja virkkuuohjeita. Suunnittelijoina ovat mm. Merja Ojanperä, Sari Åström / Arteeni sekä Anne Vierimaa / Anceliga Design eli loistavia ohjeita varmasti tiedossa! Ohjeita on useampia ja eri kokoisia. Kalenterin lankojen lisäksi, voit hyvin käyttää omia jämälankoja, joten ohjeet tuovat iloa pitkään.
Tuotepakkaus ja sisältö
Itse joulukalenterilaatikko,  eli tuotepakkaus,  on kaunis, lahjaksi sopiva ja kierrätettävistä materiaaleista valmistettu. Laatikko on tukeva, monikäyttöinen säilytyslaatikko ja siinä on magneettikiinnitys.  Mitat ovat 37 cm x 25 cm x 10 cm. Se pitää sisällään 24 pientä yllätyslaatikkoa, joissa on sisältönä 22 minilankavyyhtiä (n. 20 g / 80 m), käsinvärjättyjä ja erikoislankoja, muutama muu yllätys sekä useita käsityöohjeita, jotka ovat ladattavissa nettisivuilta.
Joululankakalenteri tuo palan käsitöiden iloa ja arjen luksusta joulukuun jokaiseen päivään, aina aattoon asti. Sen avulla joulun rauhaan ja yllätyksellisyyteen pääsee kiinni jo joulukuun alussa.
Seuraa meitä netissä
Itse kalentereita on olemassa vain rajallinen määrä, mutta joululankakalenterin matkaan pääsee mukaan myös sosiaalisessa mediassa: (Http://www.facebook.com/joululankakalenteri/)
ja nettisivuillamme https://www.joululankakalenteri.fi jossa julkaisemme sisältöä 1.12 alkaen luukkujen kanssa samassa tahdissa.
Ennakkotilatut kalenterit toimitetaan syyskuusta lähtien tilausjärjestyksessä ja kaikki pyritään toimittaaan ennen joulukuun alkua. Ulkomaille tilatut tuotteet lähetetään ensimmäisenä, koska toimitusajat ovat nyt koronasta johtuen olleet poikkeuksellisen pitkiä.
Hanki joululankakalenteri tuomaan joulunodotuksen tunnelmaa itsellesi, tai anna se joulun ennakkolahjaksi ystävälle.  Ja tulkaa yhdessä seuraamaan matkaamme facebookissa jo nyt! (www.facebook.com/joululankakalenteri/)

 

8 varastossa

Osasto:
 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.