Kontrasti, nelottuja pintoja, suomenkielinen versio

39,90 

Huom! Tämä on ennakkotilaus. Jos tilaat muita tuotteita samaan aikaan, koko tilaus lähetetään, kun ennakkotilattu tuote on julkaistu. Arvioitu toimituspäivä: 14.4.2022.

Tämä on kirjan suomenkielinen versio.

Ne ovat täynnä kauniita pitsejä, näyttäviä palmikoita ja viimeisteltyjä yksityiskohtia – mutta silti mukavia neuloa. Meiju K-P:n ohjeissa yhdistyvät toisiinsa tekninen taidokkuus ja neulottavuus. Hänen kirjansa Kontrasti: Neulottuja pintoja sisältää 22 ohjetta, joiden joukossa on niin paitoja, villa takkeja, huiveja kuin pipojakin. Neuleiden tyyli on pehmeä, herkkä ja naisellinen. Ohjeet on kirjoitettu yksityiskohtaisiksi niin, että niitä on neulojan helppo seurata.

Meiju K-P on kansainvälisesti tunnettu suomalainen neulesuunnittelija, joka alkoi jo teini-ikäisenä laatia omia neuleohjeitaan. Myöhemmin neulesuunnittelusta tuli hänelle vakituinen harrastus ja sivutoiminen ammatti. Kontrasti: Neulottuja pintoja on Meijun esikoiskirja, ja hän toivoo sen tarjoavan ahaa-elämyksiä sekä aloitteleville että edistyneille neulojille. Meiju asuu Helsingissä miehensä ja kolmen poikansa kanssa.

  • 280 sivua

  • 22 neulemallia (9 paitaa, 5 neuletakkia, 1 poncho, 4 huivia, 3 pipoa), lisäksi ohjeet tarjoavat runsaasti variaatiomahdollisuuksia

  • ohjeet sisältävät sekä kaaviot että kirjoitetut ohjeet

  • kovakantinen

  • kieli: englanti (saatavilla myös suomeksi)

  • paino: noin 1300 g

Painettu Latviassa.

5 varastossa

Osasto:
 

Lisätiedot

Paino1.3 kg
Mitat55 × 35 × 11 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.